發新話題

2/10(一) 東龍、藏龍石澗

引用:
原帖由 於 2006-10-2 10:15 PM 發表
5人墮瀑......
乜玩到咁激呀~
係呀......佢地痴線架...

佢地爬到失晒控...唉...

進退兩難果種景況...真係無奈...:$

5人墮瀑......

我好想睇- -

溢....今日唔黎...真係可惜呀.
1.兩條大澗超正,勁好玩.
2.5人墮瀑...太精彩喇.
3.玩左9個鐘.冇乜悶場.
4.個個身手不凡(除左我)..大開眼界.
5.天氣幾好,冇太陽,又唔太凍.
6.好乾爽...d石唔滑好好行~

引用:
原帖由 阿成 於 2006-10-3 12:36 AM 發表
1.兩條大澗超正,勁好玩.
2.5人墮瀑...太精彩喇.
3.玩左9個鐘.冇乜悶場.
4.個個身手不凡(除左我)..大開眼界.
今日東龍真係好好玩, 又見到你地一大班高手表演!
好彩我冇份, 因為唔係高手, 所以冇爬瀑
高手先會玩墮瀑而又唔會傷..場面驚嚇度9 呀!

I LOVE HIKING

引用:
原帖由 阿成 於 2006-10-3 12:36 AM 發表
1.兩條大澗超正,勁好玩. <----出名的澗...固然係好玩....同d玩得既人一齊更是錦上添花
2.5人墮瀑...太精彩喇. <---有冇你份?:'(
3.玩左9個鐘.冇乜悶場. <---- 玩9個鐘我可能落唔到山
4.個個身手不凡(除左我)..大開眼界. <---你地傻既...
5.天氣幾好,冇太陽,又唔太凍. <---唔生唔死的天氣:$
6.好乾爽...d石唔滑好好行~ <---將"爬"說成"行" :$

引用:
1.兩條大澗超正,勁好玩. <----出名的澗...固然係好玩....同d玩得既人一齊更是錦上添花
2.5人墮瀑...太精彩喇. <---有冇你份?
3.玩左9個鐘.冇乜悶場. <---- 玩9個鐘我可能落唔到山
4.個個身手不凡(除左我)..大開眼界. <---你地傻既...
5.天氣幾好,冇太陽,又唔太凍. <---唔生唔死的天氣
6.好乾爽...d石唔滑好好行~ <---將"爬"說成"行"   
1.所以阿溢無來,係超級可惜…!呵呵
2.阿成當然無份…佢一早縮沙……但係明智之舉:'(
3.你應該係唔願意落山o個個
4.傻的人係唔可以話人地傻嫁……所以你話得我地:L
5.天氣太好的話…我諗!:$我地就唔生唔死啦!
:@6.因為阿成係傻的,所以好多地方佢都係就咁行上去…呵呵

發新話題