發新話題

在山上出現的...小飛俠

昨日跟FD去左塘福宿營+扒沙白.D沙白大到好似手掌咁大吖
好味~~~~

附件

2008-7-7 01:09 AM

好多沙白

2008-7-7 01:09 AM

肥美~

咦...咁你今朝一早係塘福過黎...

係也

果D大沙白D肉好韌架...不過一定好鮮...

> 今日同5個朋友去萬丈

噢,原來條路已經通左? 咁可以入大坪坑啦!

樓上:大坪坑係邊,帶埋我去吖
樓上上:係也好正架~不如攪次扒沙白+第二日行澗吖 ^0^

- 由昨晚開始,暫做幾人屯門居民+賓賓...服待幾位小姐大少...岩岩收工,晚飯都未食,就要同佢地執屎執尿...苦

附件

2008-7-8 12:17 AM

mike

gu

bu

water & betty

扒沙白...你開隊...我跟...

話…的貓仔咁得意!!
你做賓賓都抵啦!

> 樓上:大坪坑係邊
上次問左留長兄大坪坑就係萬丈隔離,3星期前嘗試過去不過發覺周圍D路都封硒冇得入... 你入到萬丈即係入到大坪啦!!!   

> ,帶埋我去吖
你話去一定遵命,因為我還欠你一個人情   比個期我就得。留長兄近期會唔會搞次大坪坑?係就一定跟!

D貓咪好可愛!

唔會呀...呢排太大水...會失去咗大坪坑既特色...

發新話題
最近訪問的版塊