發新話題

數碼相機 - 討論

本主題由 留長 於 2008-6-7 07:16 PM 置頂
引用:
原帖由 留長 於 2008-1-30 00:52 發表
如果想玩水都用得...一定係Pentax W20或30啦
http://www.dcfever.com/cameras/specification.php?CameraID=744

我地一眾澗友都用佢...又便又輕便好用...

但對於鐘意玩影相既人黎講...Canon 呢部PowerShot SX1 ...
阿溢.............今晚可一同去灣仔電腦城............我買相机, W20 or W30

留長......W20 & W30 有何大不同? (指 Function 上)   防水上面邊個好D?

我琴日上過去我之前買果間問~
佢已經冇賣W20

w20 - w30冇乜大分別...w30重少少...防水好少少...
以價錢計...w20...首選...

另一品牌超強防水...

阿成...呢部一定啱你用...不過$$$$
Ricoh G600

引用:
原帖由 留長 於 2008-6-5 16:43 發表
另一品牌超強防水...

阿成...呢部一定啱你用...不過$$$$
Ricoh G600
聽講$五千二百幾。  如果係倒轉'二千五百幾'就好lu.........><......yee....仲可外置閃燈......^^  
我幾鐘意Ricon ........色靚.....

我公司早前買了3部影印機. 送了6部 RICOH R6
公司用每部$500 賣俾員工.

嘩...超低...可唔可以幫我買部...:p

過了.

尋日睇headline都比我"立"到...5千2....專業級數防水DC!? 真係超貴@@"

澗友又多一個選擇=]

附件

RICOH G600 2008-06-05 頭條日報.jpg (338.05 KB)

2008-6-6 08:07 AM

RICOH G600 2008-06-05 頭條日報.jpg

直見性情, 難免心驚!

發新話題