發新話題

15-24/6/08... 沙巴+神山之旅-後記相片分享

本主題由 留長 於 2009-4-21 09:33 PM 解除置頂
大機d相好有層次感...好正.

幾時比FTP 我地UPLOAD 相呀.

個 FTP我用過...都係唔方便...一次過唔可以放太多相...而且唔係次次得呀...

沙巴之旅day 4...外島浮沉...水療雙廢腳...
睇下可愛小丑啦...

無敵靚天靚海呀...

引用:
原帖由 留長 於 2008-7-1 00:31 發表
個 FTP我用過...都係唔方便...一次過唔可以放太多相...而且唔係次次得呀...
唔係架.
我個ftp server建立在router內, 原本係好stable.
但因為唔support 中文, 所以, 我INSTALL了一個新野在電腦內, router個ip入電腦.
因為唔stable, 所以現在用番router內的ftp server.

好利害架. 我個router除了扮演 router角色, 仲曉得精神分烈.
扮埋 samba server, web server, webcam server, nfs server, printer server,  BT Server, DHCP Server, Photo Albums, PHP Server.
乜叉都係佢.

真係物似主人型呀o

講咁多... 即係點呀 .....  (---____----)"  ???

NAS SERVER , i am also using for my company
I LOVE HIKING

新路的靚景我冇睇到,可唔可以申请陪償呀!!!!!!!

我upload 左 la

我將阿成既相upload緊...睇相...

碧波中...兩個青春小艾在嬉水...

附件

2008-7-1 11:19 PM, 下載次數: 858 , 閱讀權限: 30

30年前...

發新話題