49 12345
發新話題

19/7(六 )...南屻東坑(新塘坑)

19/7(六 )...南屻東坑(新塘坑)

由於節目調動關係...原定之彌沙石澗之不日放映...改為南屻東坑...又稱新塘坑...
行程...林村谷起步...上南屻東坑至南大刀屻...走人...
集合時間地點...
1. 9:30am錦上路站C出口...
2. 10:00am林錦公路新塘巴士站...

注意事項...自顧...不設殿後...

出席...
1.留長
2.roland
3.karen
4.ling
5.寶
6.
7.
8.
9.

><.......  want to go
I LOVE HIKING

死...好吸引...
不過咁我咪要連續行3日....
香港真美好...

究竟最近咩解救彌沙咁熱門既呢...Roland同我除非要入醫院,否則一定到... 終於可以去彌沙...正呀 ^^
無澗不歡

而咦.......阿祥終於搞番個正式活動@@” 等差唔多成年咁滯 :-O
日期適合, 地點彌沙...更加係未去過已列入計劃之內...有D心郁郁添! :-p
直見性情, 難免心驚!

星期六短暫時間有陽光有幾陣驟雨... good ah....
無澗不歡

Over topic -

我想問亞祥個頭像最後果句 - 你是用來炖粉條的... 意思係咩呀...?
無澗不歡

回去問桂林的火柴店吧...

大概是用來形容你的...

祥: 要星期五晚先confirm到~因為前後都好多活動驚回唔切氣@@"
不過都有大機會會join~
直見性情, 難免心驚!

咁辛苦不如休息下啦...行山為開心...何必去咁盡...

由於節目調動關係...原定之彌沙石澗不日放映...改為南屻東坑...又稱新塘坑...
行程...林村谷起步...上南屻東坑至南大刀屻...走人...
集合時間地點...
1. 9:30am錦上路站C出口...
2. 10:00am林錦公路新塘巴士站...

49 12345
發新話題