43 12345
發新話題

6/7...囍事活動...婚禮凌風...

6/7...囍事活動...婚禮凌風...

今日越野心囍事活動...新人ivan卓卓玩瀑影靚相...加roland&karen既100澗大餐...恭喜晒...多謝晒...

下次酒後唔好咁亂性...

附件

2008-7-7 01:03 AM

2008-7-7 01:03 AM

ivan & 卓卓 ...........恭喜晒...恭喜晒........

Ivan 好帥, 羅拉就好靚女!Sweet Sweet, 禮服&婚紗裙都十分靚及非常配合你地。總之係正正正!

好彩問FD借左部防水機,影左少少相

附件

2008-7-7 01:33 AM

jump

大合照

新娘潭

sweet~

澗道上舉行婚禮, 穿晒婚紗禮服....真係第一次見!

幾有意思...幾特別

祝福一對新人共偕連理, 永結同心.
直見性情, 難免心驚!

ivan & 卓卓
恭喜晒...恭喜晒.

哈哈尋日既上溯凌風石澗 + 之後既晚飯活動係我參加過既活動之中最開心既一次,因為

有幸可以睇倒一對幸福小情侣 - 卓卓&Ivan响條澗度身穿禮服影婚紗相,真係甜蜜又浪漫.Wow 你地好正呀!唔知你地個婚禮都會唔會响度攪呢?如果係既我真係好想可以參加呀

哈哈而家凌風石澗响我既印象中,除咗係條靚澗之外,加添咗幾分浪漫呢

呢度亦都係Roland同我完成既第一百澗.之前冇想過我地既一百澗會係响呢度.

好感動衰人先生為咗賀我地完成百澗,送而且揹咗全日既3L紅酒,雖然佢話只係cheap野,但我想禮物既價值並唔重要.要揹住3L再加埋其他野,我就真係攞唔倒咁重既野去溯澗呢.

Congratulations! Ivan & 卓卓

好幸福牙!!!!!

恭喜哂~~
今個夏季, 主攻泳綑同探島!

恭喜晒卓卓&ivan.
白頭到佬.永結同心.
快d生番個..

43 12345
發新話題