23 123
發新話題

4/3(日)半天圓右相思

4/3(日)半天圓右相思

07年3月4日...大圓右澗右源...相思坑上相思石林...

集合時間地點...1:00pm荃灣兆和街81專線小巴出發...

行程...圓玄學院上龍門郊遊徑...入大圓右澗...再入右源...相思林徑轉上相思坑...上相思石林...不醉無歸...請帶電筒...

出席...
1.留長
2.昭
3.demeter
4.
5.

又係我!!報名報名!!

今朝本想send e-mail. 但又未肯定 honey 星期日下午去向(今晚才知)!結果己出了post. (本來想recommend to go '大雷主源(由引水道開始)',夠近又未玩過)!

平時見到 '不醉無歸...請帶電筒' 我就笑哈哈! This Sunday 未必得!

3/3 14:00 前覆你丫!若不能出席,或許你們可改早D go (to play more ar ma). :'( :lol
thanks

呢日約香港討論區一班朋友去紅門, 黎唔到tim, 唯有下次.

回復 #4 肥Pe 的帖子

唔會改早...食完飯先行...輕輕鬆鬆...:'(

引用:
原帖由 藍熊 於 2007-3-2 11:29 PM 發表
呢日約香港討論區一班朋友去紅門, 黎唔到tim, 唯有下次.
你唔好企圖落象門...好險架...想知清楚位置...

睇返我象門個行程同地圖啦...

引用:
原帖由 留長 於 2007-3-2 11:33 PM 發表

你唔好企圖落象門...好險架...想知清楚位置...

睇返我象門個行程同地圖啦...
我當然唔會刻意落象門, 我攀爬經驗少, 絕不會貿然犯險, 除非嫌命長或想自殺啦我! 至於如何由象額頂過靈象脊多數要搵你地幫個忙, 唔知駛唔駛帶架撐去開路, 但可以的話搵到路最好. 今日本來想從馬尾脊搵彌天棧道入口, 但失敗左, 有兩個位置好似係入口, 但蔓生程度好厲害.

:) 報名, 有得去玩

okok...到時見...

23 123
發新話題