發新話題

12/5(六)半天-觀音石河觀石石

冇錯...照舊...上半場我地會快速上落...

2:00pm到上村...><

黑仔期未過...

今日禍不單行...先係euld唔見錢...跟住溢唔見相機...

最慘我...又再一次比巨石撞傷...今次仲要call白車急症...好在冇傷骨...有排唔出得山...

LC,

Take care ar. 兩針 only, good la. Take good rest la.

有排唔出得山.... take 2-3 weeks ok la.

我同阿寶就過左去蛇舌坑落圓墩坑...輕鬆半day...

euld唔見錢...跟住溢唔見相機...<-----唔係掛...

引用:
原帖由 留長 於 2007/5/12 20:23 發表
黑仔期未過...

今日禍不單行...先係euld唔見錢...跟住溢唔見相機...

最慘我...又再一次比巨石撞傷...今次仲要call白車急症...好在冇傷骨...有排唔出得山...
留長,已後小心D啦

好番哂先出山玩過啦

引用:
原帖由 留長 於 2007-5-12 08:23 PM 發表
黑仔期未過...

又係你.... 因為落石呀???  撞傷頭呀?? 講來聽下..

留長,無事丫嗎?祝你 早日康復la~~~
行山能醫百病 ~~~ ^0^

引用:
原帖由 留長 於 2007-5-12 20:23 發表
黑仔期未過...

乜真係咁黑 ?
乜解究唔見呢樣唔見果樣又掟親 ?

我唔見左現金+八逹通總共七百幾蚊喱...錢財乃身外之物...

留長慘好多, 有排唔出得山...

多謝各位關人啦...
今次傷右腳小腿...傷口連兩針...小腿肌踵晒...行路都痛...

附件

2007-5-12 10:24 PM

血腥場面...><

發新話題