發新話題

14-15/7(六日)西灣露營(更新內容)

引用:
原帖由 bonnie 於 2007-7-10 01:32 AM 發表
sorry  , 我又要放飛機了...

活動改地點內容...

14-15/7(六日)東灣歷奇營

日期:2007年7月14-15日(星期六,日)

內容:露營,行澗,綑邊

地點:西貢西灣

時間:14/7(六)10:00am西頁集合出發...15/7(日)西灣自選時間回程...我會16/7(一)早上先走...

備註:帶備對講機(如有)...自備基本露營裝備(背囊...營幕...睡袋...地蓆...)...食物及小組用品按人數分配分工...

費用:集支...交通自費...山友以上會員有某程度上津貼...

14/7...預算行程...買物資入西灣亭...落上黃竹左右坑...玩玩吹坳坑...入西灣安頓...上雙鹿四疊...入溯研船坑...返西灣休息...

LC,

Roland同我都有興趣去露營,不過想知道,西灣露營果度有冇一個正常的厠所响左緊?

同埋我地係唔係要揹住D營同物資去玩果D坑同澗架?

唔止有常既廁所...有士多有浴室...有飯食...有屋租...

至於行澗...我都諗緊點處理D行李...

LC,

唔駛擔心D行李啦!因為我地啱啱打咗電話去海山茶座book咗間四人屋,可以將D行李擺响屋道,係唔係好好呢?

不過你地係唔係一定成行去西灣架?因為聽日我地要先比訂金,到時得番我同Roland去就唔好啦!

p.s. 屋租我地負責,你地唔駛share架!

...正呀...

一定成行...但行澗路線其實係西灣亭就開始...配合唔到入到西灣先...

可唔可以入咗西灣先再番出去玩果D澗吖?只係side少少時間,最多我行快D囉!

點睇?

你知唔知...西灣亭去西灣條路係點架...

落咗去...絕對係唔會想再返上黎個隻...

認同落左去, 係唔會點想再上返去

留祥, 我去唔到露營, but 15號, 我會帶隊兵約20人來西灣探你地, 再去雙鹿玩。

到時見
I LOVE HIKING

引用:
原帖由 karen 於 2007-7-12 10:01 PM 發表
LC,

唔駛擔心D行李啦!因為我地啱啱打咗電話去海山茶座book咗間四人屋,可以將D行李擺响屋道,係唔係好好呢?

不過你地係唔係一定成行去西灣架?因為聽日我地要先比訂金, ...
加多二個ok?_?
到時share返佢.....如果唔係驚會熱死 - -

發新話題