39 1234
發新話題

9/2(六)年初三中峽聶南

9/2(六)年初三中峽聶南

2008年2月9日(星期六)年初三...中峽聶南...

行程...上金馬倫南坑5.1...穿梭中峽三坑...玩聶南石谷...再覓歸程...

集合時間地點...9:30am銅鑼灣摩頓臺76號巴士總站...

出席...
1.留長
2.ling
3.Demeter(後join)
4.roland
5.karen
6.fay
7.砂仁(tbc)
8.大S(tbc)
9.衰人
10.遮神
11.d.t.
12.d.t.+1
13.四方形
14.

乜點解你可以同時在2月3日可以去中峽聶南 同埋 棺材驢仔 兩個地方既?

你睇錯啦...

請問摩頓臺之後後店行? 因為我11:30係灣仔放工, 睇下中間可唔可以join 到

咁你返工返幾點嫁?

摩頓臺會搭76去南風道...入金馬倫南坑5.1...

後join可以係黃泥涌峽或灣仔峽經布力徑meet我地...

灣仔峽岩我多D, 係咪港島徑同布力徑交界個涼亭等 呀 !? 我12點前可以到啦!

1. 妳11:30係灣仔放工, 絕對可以後join 到, 但要識路.

2. 佢地係寫........灣仔峽經布力徑meet佢地

按地圖睇黎, 大隊玩完金馬倫南坑5.1, 便轉戰中峽三坑,不經灣仔峽。我估妳去到灣仔峽後 call 佢地,看看佢地位置,再追隊。帶map la, 應不太難找的!

3. Demeter, 妳曾去過金馬倫南坑ga bor
http://www.wildconqueror.com/forum3/viewthread.php?tid=510&extra=page%3D7

大隊玩完金馬倫南坑5.1, 最順是向右走,沿金夫人馳馬徑 (即引水道) 去轉戰中峽三坑。

你在灣仔峽,可沿中峽道行找大隊!

冇錯冇錯...到時電聯我地啦...

咁到底有冇人會參加呢個活動呢...

39 1234
發新話題