發新話題

16/9(六)鳳彌彌東閒遊

引用:
原帖由 ling 於 2006-9-17 11:59 AM 發表
第一百澗終於完成…
原訂收山的我…卻行了一百零一澗……:$
不過好耐無一齊行的隊友都出返來行…阿成、正方形、阿溢、kelvin、我都算係…
真係幾開心…
要多謝kelvin為我的一百澗灑熱血! ...
你100大壽...梗係要搞大佢啦...

灑熱血姐.....少事啦..(周不時都有)

原來計計下都有成半年無同你地行山啦...乜咁快過架...

條澗估唔到咁靚.
係我行最靚的澗..

d水清到丫....

仲有樣係,我見識過
古仔果然係勁....

kelvin....如果你有黎我既百澗 - 大石石澗....
就開心lu....

引用:
原帖由 阿成 於 2006-9-18 12:20 AM 發表
kelvin....如果你有黎我既百澗 - 大石石澗....
就開心lu....
幾時呀....

引用:
原帖由 ling 於 2006-9-17 11:59 AM 發表
第一百澗終於完成…
原訂收山的我…卻行了一百零一澗……:$
...... ...
想咁快收山... 發夢都冇咁早啦

你有排玩架  

101大壽... 祝你年年有澗行...日日有鳳梨酥食
引用:
原帖由 kelvin 發表
幾時呀....
....
阿成100澗過左.... 等緊佢寫好個網頁 :L

好怏留長200澗... Kelvin你到時記得黎la :'(

引用:
原帖由 於 2006-9-18 12:39 AM 發表

好怏留長200澗... Kelvin你到時記得黎la :'(
一定到.哈哈

Ling,
what is yr 101? Congrulation.

引用:
原帖由 kelvin 於 2006-9-17 10:53 PM 發表

你100大壽...梗係要搞大佢啦...

灑熱血姐.....少事啦..(周不時都有)

原來計計下都有成半年無同你地行山啦...乜咁快過架...

條澗估唔到咁靚.
係我行最靚的澗..

d水清到丫.. ...
kelvin唔好再踩我啦我都知我屎架啦:'(

引用:
原帖由 肥Pe 於 2006-9-18 16:42 發表
Ling,
what is yr 101? Congrulation.
多謝呀!:'(肥Pe…
101咪就係彌東law……

發新話題