發新話題

11-12/5(日一)花瓶扒頭營

本主題由 古仔 於 2008-4-27 06:19 PM 提升
引用:
原帖由 阿成 於 2008-5-14 11:30 PM 發表
我知呀.我果部model 新dd...一定冇問題呀.哈!!!
家下先睇到tin~雖然你都買左.但我都出返d用家評語比大家參考吓 ---
1. 電池lock制好鬆,我部機的死因係---跳水時,lock制受唔住壓加,鬆開左少少.入水.
2. 防震功能差,一來多noisy.二來除非陽光十分充足,否則會自行補光(閃光燈會閃兩下,仲要隔成秒幾先閃第二下,極容易有手震的情況出現.)
3. 快門一d都唔快.按制後會比一般的相機遲拍.
4. 十分食電,一舊電可以走半日(約50張相) ---> 此點,我好多用過o記的朋友都話佢食電.

其實,個次蕉坑見到karen買左部o記,我都想提.不過,好快又唔記得左.
仲有我有兩個O記遺孀---2舊電池+差電器.karen或阿成相要就出聲啦~免費送贈.
仲有XD咭1G---唔捨得放住.

1.咁我跳水前加條象根.
2.先前你d相..真係震得好勁.
3.下次試下.
4.新電暫時ok.咁你賣一舊電比我啦.

你咁黑仔...都係學阿寶...貼塊膠紙做保護先跳水...呵呵呵...

舊電人地阿fay都話免費送...

引用:
原帖由 留長 於 2008-5-19 01:30 PM 發表
你咁黑仔...都係學阿寶...貼塊膠紙做保護先跳水...呵呵呵...

舊電人地阿fay都話免費送...
下次,有活動的話,出發前提一提我啦.

另外,我想問pantex的死因...因為我考慮緊買唔買好

死因有兩種...
1.係自己逃走潛咗水...
2.只發生係阿成身上....毛啦啦入海水...

我用左咁耐,就試過…
佢唔鐘意同我玩,唔出聲就潛咗水啦!
但現在個部就好好,好聽話!

發新話題