發新話題

11-12/5(日一)花瓶扒頭營

本主題由 古仔 於 2008-4-27 06:19 PM 提升
引用:
原帖由 雪兒 於 2008-5-7 02:52 PM 發表

玩嘢, 我唔識煮嘢食, 蒸蛋都還可以, 不如咁啦, 今次由男仕負責煮大餐
咁到底你地係咪去camp...

食野方面...由於行程問題...唔會煮大餐...所以以小組為主...2-3一組為佳...各自攪掂...
day1...午餐(煮或乾)...煮既話就要搵到水源先得...
      ...晚餐...時間安排如下...如果以北灣為營地...約5點會上北坑...可考慮帶埋爐具上山一邊煮野食...一邊等睇煙花...所以以輕便為主...
                  又或者睇完煙花先返落campsite煮(餓死)...

day2...早餐(煮或乾)...放低晒D野去綑邊...>all@£
      ...午餐(煮或乾)...同樣可考慮帶埋爐具去綑邊...到花坪坑可以開爐煮lunch...

回樓上, 我會出席camp, 至於煮ga話我會同大S一組(煮飯仔 )

雪兒你去camp? 即係大S 都去啦, 咁我去呀!!!!

ok...咁阿柏你同大S夾食住係咪...12號做唔做海盜...:Xdf&:

引用:
原帖由 留長 於 2008-5-7 04:53 PM 發表
ok...咁阿柏你同大S夾食住係咪...12號做唔做海盜...
ok, 我第一次去camp咋, 記住睇實我

柏, 咁你識煮嘢食嗎 不如你嚟煮, 我同大s就負責食啦

引用:
原帖由 留長 於 2008-5-7 01:32 PM 發表
↑...唔會好難啦...游到兩步就ok...D距離唔好遠...  
嗯...我12號又黎做海盜

咁你聯絡阿成一齊入啦...

我使唔使帶爐具?

你帶一個爐...cookset野食可以同火星夾...唔使太大個...

如果你只係煲熱水...咁cookset可以唔帶都得...

發新話題