標題: 未出得山 [打印本頁]

作者: 留長    時間: 2007-5-22 06:10 PM     標題: 未出得山

大家最近有冇雷暴行...唉...仲未出得山住...><

快D報告下行程...等我開心下...

上次阿寶肥pe行老虎東崖既相睇咗啦...真係羡慕死...
作者: 大S    時間: 2007-5-22 07:14 PM

早排行左蓮花石澗, 來緊星期日行屏南石澗!

點解個網成個星期都唔得ge?
作者: 留長    時間: 2007-5-22 07:25 PM

睇下公告資訊啦...><
作者: 肥Pe    時間: 2007-5-22 09:21 PM

老虎頭東崖連壁真係 好正好正 ar.

Shing, 真係 好正好正 ar . 睇相啦, ha ha.

Also, 慈正坑,慈雲南坑 好正

慈正坑 (慈雲山西部流入慈正邨)  22號澗 車路 (路政署牌N839)   (from 117.5 745 to 119 47.5 )
慈雲南坑 (慈雲山頂流入慈正邨)  16號澗  (由車路,路政署牌N838)      (from 123 748 to 120 744)

Thank You LC 幫條澗改名,改得好. Thanks.

下次探120746 電線塔左之地圖都冇其上源既坑 + 直壁
作者: roland    時間: 2007-5-22 10:37 PM

引用:
原帖由 留長 於 2007/5/22 18:10 發表
大家最近有冇雷暴行...唉...仲未出得山住...><

快D報告下行程...等我開心下...

你隻脚傷点呀?好番未?
等你出山行澗
作者: mankeung    時間: 2007-5-23 02:18 AM

慈正坑,慈雲南坑 好正

慈正坑 (慈雲山西部流入慈正邨)  上22號澗 至 車路 (路政署牌N839)   (from 117.5 745 to 119 47.5 )
慈雲南坑 (慈雲山頂流入慈正邨)  落16號澗  (由車路,路政署牌N838)      (from 123 748 to 120 744)

請問幾時有相睇

咁近搵標叔帶隊去行吓

上個星期六下午同標叔&芬芬跟隊行馬大

唸住行四個鍾好過無

點知只行兩個鍾就行雷兼閃電

攪到領隊話要行山路趕收隊

落到富安見到有車就問標叔&芬芬是否散

後來call佢哋竟然行咗去恆安仲換埋衫去荔景食晚飯

等我一隻落湯雞返到WONG TAI SIN MTR EXIT

出面水浸啲人唔行仲要打橫排列塞住

我因為不想被人當怪物

唯有攞把傘出來用

真是多此一舉

留長多謝幫忙再POST丹桂坑的相

祝早日康復再享受到行山的樂趣
作者: 留長    時間: 2007-5-23 09:35 AM

哩個星期休山...出面就係咁落大雨...睇黎出山玩澗必大水...
作者: Bravo    時間: 2007-5-23 12:25 PM

哩個星期休山......NO NO .....行山就康復啦
作者: 留長    時間: 2007-5-23 12:54 PM

我都想...見到對面山條瀑就想過去...唉...><
作者: love_chiu    時間: 2007-5-23 01:08 PM

=.="2627可能會去下花山玩石...
作者: 留長    時間: 2007-5-23 01:55 PM

我為你既活動...改咗我個頭像...
作者: love_chiu    時間: 2007-5-23 04:20 PM

你不准攀爬呀!!
作者: 留長    時間: 2007-5-23 08:42 PM

當然...不准自己攀爬...

你...爬飽佢...
作者: 浮生若夢    時間: 2007-5-24 01:30 AM

22號去左行大圓加大城 大雷加大雨 夜晚8點先出澗 又黑無大霧又無月光 真係搞左好耐先出山
作者: love_chiu    時間: 2007-5-24 01:00 PM

咁我為有落力d爬,
出埋你果份力啦
作者: 留長    時間: 2007-5-24 01:43 PM

我要睇相...有D線好正架...^^
作者: 肥Pe    時間: 2007-5-25 12:29 PM

mankeung 慈正坑慈雲南坑請問幾時有相睇 ?

我地雖有帶相機,但掛住玩冇take photo.
作者: 留長    時間: 2007-5-25 09:37 PM

我打算行...
作者: mankeung    時間: 2007-5-28 05:06 PM

我都好想行因為咁近

你哋幾時walk呀

跟你哋行一次就可約啲行友再行

但今個五六日要返工
作者: 留長    時間: 2007-5-28 06:10 PM

可能明天...留意今晚宣佈...

歡迎光臨 越野雄心討論區 (http://wildconqueror.com/forum3/) Powered by Discuz! 6.0.0