標題: 29/4(日) 改 [打印本頁]

作者: 留長    時間: 2007-4-13 07:17 PM     標題: 29/4(日) 改

蒲台跟週二去...

作者: ling    時間: 2007-4-14 08:50 PM

點解要預先訂票??
:lol
作者: 留長    時間: 2007-4-15 05:18 PM

得一班船...驚冇位...
作者: 溢    時間: 2007-4-16 02:03 PM

29玩WAR GAME。。。
你地有冇興趣黎?
作者: love_chiu    時間: 2007-4-16 03:27 PM

我有d意思go..不過好似好早喎
作者: 留長    時間: 2007-4-16 10:08 PM

↑唔使諗啦...改咗...:'(

→29玩WAR GAME。。。
有冇咩詳細資料...:@
作者: 溢    時間: 2007-4-16 11:56 PM

DETAILS:
1. DATE : 29TH APRIL , SUNDAY
2. DURATION : 10AM -5PM , 10AM ARRIVE YUEN LONG
3. FEE: UNDER HK$200
4. SERVICE PROVIDED: AUTO MACHINCE GUN , BB BULLETS,COACHING TUTORIAL, LUNCH AND CLOTHES
作者: 肥Pe    時間: 2007-4-17 08:37 AM

蒲台跟週二. I GO. Ha Ha. :'(
作者: 寶    時間: 2007-4-17 11:45 PM

引用:
原帖由 肥Pe 於 2007-4-17 08:37 AM 發表
蒲台跟週二. I GO. Ha Ha. :'(
?要代你報名
東西涌巳留位
作者: wai    時間: 2007-4-18 04:51 AM

蒲台跟週二...是否1-5-2007當天?
如果是...我都去,要報名嗎?
作者: 留長    時間: 2007-4-18 09:20 AM

唔係呀...係5月8呀...

5月1去東西涌呀...要週二報名呀...
作者: 溢    時間: 2007-4-18 01:28 PM

更正!!!

個FRIEND話因為轉左公司,要比貴D

VENUE : 元朗白沙村
時間  :  ~930AM大埔 出發 (在本店集合) ∼ 1630 或 1730 回程  
價錢  :  港幣 150 元正 ( 自備裝備者 )  
      港幣 260 元正 ( 租用裝備者 )
包括帽,軍服,槍,面罩,BB彈4000發,教練。  
附錄一  :  各入場人事均包午餐,專車來回接送。
本場備清水及洗手液供閣下使用。

COMPANY:http://www.adv-milarmy.com/wargame.htm

仲有冇多D人黎玩?

作者: 留長    時間: 2007-4-18 04:13 PM

唔到...搵澗玩...
作者: zakufai    時間: 2007-4-18 04:29 PM

引用:
原帖由 留長 於 2007-4-18 09:20 AM 發表
唔係呀...係5月8呀...

5月1去東西涌呀...要週二報名呀...
你意思係 5月8日去蒲台, 5月1日去東西涌, 請問幾時報名呀 :)
作者: 留長    時間: 2007-4-18 04:42 PM

週二既活動...有興趣請去"週二"報名啦...^^

http://web02.2000fun.net/~come/index.htm
作者: panny163    時間: 2007-4-19 01:33 AM

咁5月8日有幾多人跟週二去
作者: 留長    時間: 2007-4-19 10:29 AM

通常週二出外都兩隻船...大概120蚊位...

兩隻船加埋都60人...

歡迎光臨 越野雄心討論區 (http://wildconqueror.com/forum3/) Powered by Discuz! 6.0.0