標題: 有冇人知呢到係邊到 [打印本頁]

作者: jasontong11    時間: 2008-6-6 02:31 PM     標題: 有冇人知呢到係邊到

各位有經驗的行山人士

有冇人知道呢個係邊到呀,, 估唔估到呢 ?

作者: 留長    時間: 2008-6-6 05:29 PM

嘩...新娘潭係人都去過...影到咁靚冇乜幾個...

請問個model平時係咪都好似大S咁赤腳行澗架...好強呀...
作者: jasontong11    時間: 2008-6-6 09:39 PM

請問師兄 l  新娘譚呢個時候係咪都係咁多水流呀 ?

好易影傘, 呢位人兄都係2004年先開始影相, 我係佢開始影相前好多年已經影相啦, 只係際遇問題冇佢影到咁多相,,,,,
作者: jasontong11    時間: 2008-6-6 09:41 PM

Model 擺到明係比人推去咁做啦, 有乜危險就入個影C數囉
作者: 衰人    時間: 2008-6-6 11:55 PM

>>   新娘譚呢個時候係咪都係咁多水流呀 ?

係... 因為呢幾日係咁落雨. 又加上黃雨, 所以呢個時候有咁大水. 甚至大水過佢.
作者: 留長    時間: 2008-6-7 01:45 PM

呢個時候...一定比山洪沖走...
作者: chaude    時間: 2008-6-7 08:48 PM

引用:
原帖由 留長 於 2008-6-7 01:45 PM 發表
呢個時候...一定比山洪沖走...
今日去左睇, 山洪大到條瀑邊左1 pat野...連接近既機會都冇....
過河位有1條扶手俾山洪沖斷左...

圖片附件: [真係香港都可以玩激流 =__=] P6070155.JPG (2008-6-7 08:48 PM, 642.53 KB) / 該附件被下載次數 323

作者: 留長    時間: 2008-6-7 10:21 PM

嘩...人影夏天...你影夏天...影到災難片咁...精彩...
作者: 衰人    時間: 2008-6-7 10:21 PM

勁呀!
作者: karen    時間: 2008-6-7 10:54 PM

嘩!大水到好恐佈...
作者: 阿成    時間: 2008-6-7 11:49 PM

今日望出去九徑山...都見到好多瀑~西崖都有條水流...
作者: 留長    時間: 2008-6-8 12:00 AM

今日青山直頭流晒血咁...係隙都噴水...
作者: starsmoonsun    時間: 2008-6-8 12:22 AM

今日下晝去左九管右右睇飛瀑, 得閒去友網睇睇後記... 貼一張飛瀑頂, 另加張靚瀑

圖片附件: IMGP1858.JPG (2008-6-8 12:22 AM, 77.17 KB) / 該附件被下載次數 1273

圖片附件: IMGP1873.JPG (2008-6-8 12:22 AM, 87.34 KB) / 該附件被下載次數 322

作者: jasontong11    時間: 2008-6-8 02:37 AM

引用:
原帖由 chaude 於 2008-6-7 08:48 PM 發表

今日去左睇, 山洪大到條瀑邊左1 pat野...連接近既機會都冇....
過河位有1條扶手俾山洪沖斷左...
嘩,   師兄 , 咁勁既雨水猛咁流, 你都去, 真係勁. 有冇落大雨呀 ??

你影既呢個位置可唔可以用地圖型式比我我睇下係邊個位置呀 .....

作者: chaude    時間: 2008-6-8 02:44 AM

根本冇停過d雨...
地圖我冇係度...不過係新娘潭路落去第2個過河位....其實就係你之前post第2張相果度
根本就係水災咁樣=____=

作者: 砂仁    時間: 2008-6-8 11:34 AM

很難想像最大水既大城.....
作者: 軍曹    時間: 2008-6-13 08:17 PM

黑雨翌日"肥佬麥",膝頭哥水:

作者: jasontong11    時間: 2008-6-17 04:53 PM

引用:
原帖由 starsmoonsun 於 2008-6-8 12:22 AM 發表
今日下晝去左九管右右睇飛瀑, 得閒去友網睇睇後記... 貼一張飛瀑頂, 另加張靚瀑
呢到又點去架 ?
作者: 驚直    時間: 2008-6-17 11:13 PM

點解會擺一對冬菇公仔同瀑布影相ge~@@

週末開始放晴wor....落完咁多雨應該各大小澗都十分精彩!!! XD
出猛太陽曬加上大水...唔知各位有咩心水好介紹呢........

歡迎光臨 越野雄心討論區 (http://wildconqueror.com/forum3/) Powered by Discuz! 6.0.0