標題: 對論壇有d意見 [打印本頁]

作者: lyyau    時間: 2008-6-6 01:01 AM     標題: 對論壇有d意見

可唔可以唔好用"沙岩"做底色
因為睇字睇得幾辛苦
作者: 大S    時間: 2008-6-6 01:11 AM

認同樓上, 其實呢個上一個版本既色我本人覺得比現時既好

P.S. 阿勇.....好掛住你呀, 你呢排係咪同囡囡玩到唔可以出來呀? 冇左你行澗好似少左個好朋友呀....><
作者: lyyau    時間: 2008-6-6 01:21 AM

大s : 湊女,加上你o地秋冬成日爬崖,
         唔敢玩o各,夏天就跟你地行o下澗啦!
ps:見到你1/6去黃龍,好危喎!睇見都嚇死!
作者: 大S    時間: 2008-6-6 01:27 AM

黃龍唔危.....左龍都唔危, 橫龍降懸龍就危.

我都好少爬崖...我多數鍾意高台跳潭, 正攀大水瀑布,

爬崖呢D都係D蜘蛛先玩到 我仲未夠班玩

阿勇, 你快D出來啦....囡囡識叫爸爸未呀?
作者: 留長    時間: 2008-6-6 01:39 AM

古仔呢排好忙...叫佢整都等好耐...連會員升級都冇咗回事...

其實如果大家睇唔慣...暫時可以用右下角既"介面風格"改咗佢...越野雄心係粉紅色...都幾得意架...^^

阿勇...你唔出山啫....都唔使消失架...又唔post囡囡既相上黎睇...
作者: 大S    時間: 2008-6-6 01:42 AM

係喎, 阿長, 掂喎  PERFECT呀!

我用緊詩意田園....睇得超級順眼呀 thank you
作者: 古仔    時間: 2008-6-6 01:19 PM

真係忙到嘔呀-    -"全中心D電腦要我follow...
如果有咩要改既...你地講低啦...
我一得閒就會改架啦

歡迎光臨 越野雄心討論區 (http://wildconqueror.com/forum3/) Powered by Discuz! 6.0.0