標題: 22/3(六) 彎曲坑、鹿巢坑 [打印本頁]

作者: 阿成    時間: 2008-3-16 08:43 AM     標題: 22/3(六) 彎曲坑、鹿巢坑

9:00am 西頁碼頭食住早餐等
9:30am起步

簡單行程 : 上彎曲坑,上仙人點將台,山路接麥徑大休,落鹿巢坑散隊

出席
1.成
2.roland
3.
4.
5.
6.

作者: 留長    時間: 2008-3-16 10:38 PM

哈哈...兩日行8條澗...wow...
作者: karen    時間: 2008-3-16 11:55 PM

嚴重抗議lay個復活節嘅殺澗行動冇我份
作者: 阿成    時間: 2008-3-17 12:00 AM

嚴重抗議lay個復活節嘅桂林旅行冇我份
作者: 留長    時間: 2008-3-17 12:03 AM

作者: mankeung    時間: 2008-3-19 11:24 PM

唔爭在我都投訴今個星期六行程無我份

因為我份工放勞工假的
作者: 阿成    時間: 2008-3-21 12:31 PM

放假先唔好呀...放假前後鬼咁多野做...
作者: 衰人    時間: 2008-3-22 04:13 PM

我西貢區今日22/3落足成日毛毛雨
作者: 阿成    時間: 2008-3-22 09:29 PM

今日....雖然有雨..都兩澗都唔係好跣
行彎曲坑..懞茶茶乜都睇唔到.能見度得幾十米...二個鐘已行完彎曲坑.
去到麥徑個亭落大雨...大休食野完後停左雨.
上鹿巢山落鹿巢坑..條澗好有特色..後段高峽不能攀...落既時間都特別驚
而引水道以上初段有幾個可正攀既小瀑...好正...
但突然落大雨...只好急急走....引水道以下就冇行...因為已變落湯雞..
3點已經收工....去左耀安體育館沖個熱水涼.大家樂食TEA
作者: 阿成    時間: 2008-3-22 11:45 PM

喂喂喂....原來我地今日唔係行鹿巢坑...而係鹿巢右坑....
作者: 留長    時間: 2008-3-25 08:03 AM

鹿巢右坑呀...我都未行...如果大水行唔行到...^^
作者: 阿成    時間: 2008-3-25 01:18 PM

行到...應該會唔錯.
作者: 留長    時間: 2008-3-25 01:33 PM

咁今個夏天就...鹿巢右...落鹿巢...上女婆東...落石門坑...

歡迎光臨 越野雄心討論區 (http://wildconqueror.com/forum3/) Powered by Discuz! 6.0.0