標題: 大時大節有乜玩?
雪兒
山人

UID 67
精華 0
積分 173
帖子 346
閱讀權限 20
註冊 2008-10-6
狀態 離線
唔通要3年又3年先去到

頂部
bonnie
猿人
重組人生中...

UID 96
精華 0
積分 315
帖子 629
閱讀權限 30
註冊 2008-10-21
狀態 離線
新年...雲南羅平...元陽
>> 乜野plan ar..可以諗下wor..

頂部
留長
超級版主

UID 3
精華 0
積分 5204
帖子 10408
閱讀權限 150
註冊 2008-9-19
來自 森林洞窟
狀態 離線
發表於 2009-9-3 00:28  資料  個人空間  主頁 短消息  加為好友  添加 留長 為MSN好友 通過MSN和 留長 交談
我仲係好忙...JUST PLAN

頂部
砂仁
越野雄心

UID 15
精華 0
積分 707
帖子 1413
閱讀權限 80
註冊 2008-9-29
來自 自由的人馬
狀態 離線
發表於 2009-9-3 00:47  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 砂仁 為MSN好友 通過MSN和 砂仁 交談
忙到今星期日無得去麻雀嶺...

頂部
Diaz
山人

UID 19
精華 0
積分 2956
帖子 5912
閱讀權限 20
來自 屯門市中心
狀態 離線
發表於 2009-9-3 00:57  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 Diaz 為MSN好友 通過MSN和 Diaz 交談
唉, 我都忙到想死........家下仲開緊工呢.........救命!!!

個個星期都出差..........想死!!!

頂部
ling
猿人

UID 4
精華 0
積分 299
帖子 597
閱讀權限 30
狀態 離線
發表於 2009-9-3 20:48  資料  個人空間  主頁 短消息  加為好友  添加 ling 為MSN好友 通過MSN和 ling 交談
個個忙到死!
我就得閒到死!

頂部
肥Pe
越野雄心

UID 21
精華 0
積分 1523
帖子 3046
閱讀權限 80
狀態 離線
me too.......只係planing.......

10/1, 3-4(thur, sat-sun) 有咩玩?  唔得 (3 Oct 日間 HK day trip 應該 ok)

15-20 Oct (5 nights)) ---> 同 honey 買了張 HK <--> Cebu 機票..... 未 plan 點玩.... 去 Bohol  or (Cebu) ......有咩好 resort / hotel 但又價錢較合理介紹呀  

10-24-26 (sat-sun)重陽有咩玩? 唔得

15-27 Nov --> 台灣踩單車

Dec 09 ......有冇可能同大家去個大陸(廣東)短線 (e.g. 2-3 days) .....去雲髻山 (仲有好多野未玩) or other

12/25-27 (fri-sun)聖誕有咩玩? 未知

1/1-3 (fri-sun)元旦有咩玩? 未知

2/13-23 (Sat-Mon)新年有咩玩?  my honey 應該會同朋友去韓國  咁我就....not yet plan...   ^^

Dec 09 至 Mar 2010 呢段時間內......   about  10日 去 Palawan El Nido 玩...... 未 plan....十分極之希望今年 (Dec 09 - Mar 2010) 玩左佢 ..... 睇睇大家有冇期 / 興趣...... 希望 11 月前 (平D ar ma.....越早訂越平) or 等有時忽然推出 D 特價機票時.....便 book 票.......所以想同大家度個大約期.... I'm quite fliexible between Dec 09 to Mar 2010.....

2010....... 積極找資料 + 找時間去..... Inca Trail 、馬丘比丘 (秘魯) + 附近一些遊點 (但.....假期係一個好大既問題....2-3 weeks 喎.....唉) or 就......去一次長小小 (about 10 days ) 既絕登山之旅 (e.g. Napel)

頂部
留長
超級版主

UID 3
精華 0
積分 5204
帖子 10408
閱讀權限 150
來自 森林洞窟
狀態 離線
發表於 2009-9-17 00:31  資料  個人空間  主頁 短消息  加為好友  添加 留長 為MSN好友 通過MSN和 留長 交談
邊個夠你玩...><

頂部
yeti
越野雄心

UID 62
精華 0
積分 471
帖子 942
閱讀權限 80
註冊 2008-10-4
狀態 離線
有假都冇錢, 何況我2樣都冇

頂部
fay
山人
崖上的波兒

UID 12
精華 0
積分 585
帖子 1169
閱讀權限 20
註冊 2008-9-28
狀態 離線
發表於 2009-9-17 13:22  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 fay 為MSN好友 通過MSN和 fay 交談
點解咁多假.....樓上你都叫冇錢????

QUOTE:
15-20 Oct (5 nights)) ---> 同 honey 買了張 HK <--> Cebu 機票..... 未 plan 點玩.... 去 Bohol  or (Cebu) ......有咩好 resort / hotel 但又價錢較合理介紹呀

後記coming soon

頂部
肥Pe
越野雄心

UID 21
精華 0
積分 1523
帖子 3046
閱讀權限 80
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 留長 於 2009-9-17 00:31 發表
邊個夠你玩...>

喂........plan 炸喎........到果陣時.......真係可以取到假....走得甩先算.......! 不過.......我係認真架......    

LC.......你上半年(外遊)成績都唔差丫.......可是 summer holiday 後.......趺曬 watt.........

不過..........其實.......我覺得...........香港玩....同外地玩......同樣開心....同樣精彩....同樣享受.....所以香港真好    

頂部
bonnie
猿人
重組人生中...

UID 96
精華 0
積分 315
帖子 629
閱讀權限 30
註冊 2008-10-21
狀態 離線
我上半年(外遊)成績係 零...

頂部
留長
超級版主

UID 3
精華 0
積分 5204
帖子 10408
閱讀權限 150
來自 森林洞窟
狀態 離線
發表於 2009-9-18 11:05  資料  個人空間  主頁 短消息  加為好友  添加 留長 為MSN好友 通過MSN和 留長 交談

頂部
肥Pe
越野雄心

UID 21
精華 0
積分 1523
帖子 3046
閱讀權限 80
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 肥Pe 於 2009-9-15 10:31 發表

10/1, 3-4(thur, sat-sun) 有咩玩?  唔得 (3 Oct 日間 HK day trip 應該 ok)

10-24-26 (sat-sun)重陽有咩玩? 唔得

15-27 Nov --> 台灣踩單車  ...

十分十分十分失望.....99% 機會去唔到...........因事(工作上) 19-20 Nov 我一定要在香港.......完全估唔到...完全十分失望! 我要冷靜一下.....治療呢個瘡傷.......

呢種感覺......對上一次.....係 2009 lunar new year 買了 flight ticket 都去唔到北京玩攀冰.....   

頂部
ling
猿人

UID 4
精華 0
積分 299
帖子 597
閱讀權限 30
狀態 離線
發表於 2009-9-21 22:55  資料  個人空間  主頁 短消息  加為好友  添加 ling 為MSN好友 通過MSN和 ling 交談
幸好的是你未買機票…

頂部