標題: 24/12/11(六) - 小組閒遊西高西左崖
肥Pe
越野雄心

UID 21
精華 0
積分 1523
帖子 3046
閱讀權限 80
註冊 2008-9-29
狀態 離線
今年少玩呢d 險野, 真係好唔慣d險攀 feel, 好在唔算話太太太難。 前面大家 lead 條線.....開/找線...行得大家好怡人。 (to me) 是 2011年最正既一次

大休位, 面向崖壁計, 請問大家有冇留意.....右面有冇路橫移過去     (我冇留意到 tim, 再加上太集中留意向上既野 )

頂部
Diaz
山人

UID 19
精華 0
積分 2956
帖子 5912
閱讀權限 20
來自 屯門市中心
狀態 離線
發表於 2011-12-27 23:03  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 Diaz 為MSN好友 通過MSN和 Diaz 交談
大休位後, 右手邊有斜位冇咁直而上攀去壁頂, 因為我係第一個到, 所以留意過晒周圍環境!

只係阿寶問塊險壁可唔可以上, 所以咪爬上去試下囉, 點知就走投無路

頂部
肥Pe
越野雄心

UID 21
精華 0
積分 1523
帖子 3046
閱讀權限 80
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Diaz 於 2011-12-27 23:03 發表
大休位後, 右手邊有斜位冇咁直而上攀去壁頂, 因為我係第一個到, 所以留意過晒周圍環境!

只係阿寶問塊險壁可唔可以上, 所以咪爬上去試下囉, 點知就走投無路

壁頂.....is it means 最後直壁落繩位個平台...(即再之後巨石塔前) ^^

頂部
Diaz
山人

UID 19
精華 0
積分 2956
帖子 5912
閱讀權限 20
來自 屯門市中心
狀態 離線
發表於 2011-12-28 11:58  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 Diaz 為MSN好友 通過MSN和 Diaz 交談

QUOTE:
原帖由 肥Pe 於 2011-12-28 11:27 發表

壁頂.....is it means 最後直壁落繩位個平台...(即再之後巨石塔前) ^^

係個平台右手邊約10米距離左右...嗰頭都係冇咁直既地方!

頂部